Topic-icon adidas pharrell williams

Mehr
1 Monat 3 Tage her #29845 von BettyJessie
BettyJessie erstellte das Thema adidas pharrell williams
Overkill opende helemaal terug in 2003 in de multiculturele wijk adidas eq Kreuzberg in Berlijn en heeft sindsdien de streetwear-hongerige Duitse metropool in bedwang gehouden. Deze adidas EQT-samenwerking slaagt erin om trubute naar het verleden te betalen via de EQT Support ADV in een eenvoudige maar opvallende combinatie van witte mesh, rode suède overlays en dubbele branding, terwijl het ook de weg effent voor de toekomst met de introductie van de EQT Support Future. Het 'Future'-silhouet heeft een bovenwerk van gemêleerd mesh met suède accenten en lengte Boost-middenzool voor extra comfort Eerst kwam de adidas EQT Support bijgewerkt met Boost-demping, maar nu is het script omgedraaid. Deze keer krijgt de klassieke adidas-hardloper de traditionele tooling met een gemodificeerde Primeknit-constructie bovenaan.

Alle vijf modellen zijn ook geïnspireerd op het Chinese spel Mahjong, met geborduurde haanafbeeldingen van de gametegels en een hangtag van een echte tegel bij elk paar. Het reflecterende XENO-materiaal van adidas is terug, te zien op een nieuwe set EQT Support-modellen nieuw en oud. De opvallende collectie bevat de originele EQT Support '93 en de vernieuwde moderne versie bekend als de EQT Support adidas ga ADV, elk in XENO-bovenwerk voor een kleurveranderende aanpassing aan de silhouetten. Maar in tegenstelling tot eerdere XENO-sneakers, deze hebben geen regenboog reflecterend effect, maar veranderen naar het originele lichtgrijze en zwarte kleurenschema van de EQT-ondersteuning wanneer ze in het licht worden gereflecteerd voor een subtieler XENO-effect.

De adidas EQT Support heeft in 2011 een solide 20-jarig jubileum genoten door het momentum adidas yeezys boost 350 op te volgen dat in de tweede helft van vorig jaar is gegenereerd, en tenzij deze snel in de winkels komen, lijkt het erop dat die trend zich zal voortzetten in '12. Deze nieuwe colorway neemt de in 1991 geboren hardloper en geeft hem een nieuwe coating van vandaag dankzij het tonale kleurengamma dat zoveel sneakers de afgelopen jaren hebben laten zien. Het scala aan tonen op dit paar is bijzonder indrukwekkend en voldoende breed dat als dit een spraakmakende release die bij een bijnaam past, moet het misschien 'Picasso' zijn. Klik door om meer van dit kunstwerk te zien na de sprong en blijf bij Sneaker News om erachter te komen wanneer ze uitkomen. adidas 'EQT-lijn is adidas alfa bounce een van de meest duidelijk unieke schoenenfamilies in alle sneakers.

Metallic roze accenten komen dan rond de hiel terecht en in plaats van de normale met juwelen versierde badge op de voorvoet om wat ordening te geven, en zachte neongele branding siert zowel de middenvoet als de tong. Daaronder een slanke witte tussenzool en driekleurige buitenzool met een ondersteunende Torsion-schacht maakt de look compleet. Deze zijn nu beschikbaar via de onderstaande link, dus bekijk de volledige set officiële afbeeldingen. Door Kylie Jenner als het spreekwoordelijke gezicht van de adidas Falcon te plaatsen, is het dikke silhouet begrijpelijkerwijs populair geworden onder vrouwen en meisjes over de hele wereld. de gerespecteerde adidas YUNG-1, het middelpunt van de Falcon is het complexe bovenwerk met enorme lagen, waardoor een groot aantal kleurblokkerende mogelijkheden mogelijk is, waarvan we er veel al hebben gezien.

Gebruikmakend van de tussenzool van de moderne YUNG-1 die binnenkort zal worden uitgebracht als onderdeel van de adidas Dragon Ball Z-collectie, ontleent de Falcon ook de naam aan het invloedrijke Falcon Dorf-model dat is ontstaan in de jaren 90. Vier kleurstellingen zijn gepland om in de komende maanden, met de Light Granite en Easy Orange-variëteiten die momenteel bij de retailers verschijnen op 6 september. Uitgerust met uitgebreide kleurblokkerende mogelijkheden, hebben adidas-gebruikers de optie voor versies met heldere en opvallende kleurstellingen, evenals een voornamelijk zwarte iteratie. Geniet van een officiële blik op de vier aankomende adidas Falcon-kleuren hieronder en vertel ons met welke kleur je rockt. Adidas 'gloednieuwe Falcon-silhouet gepopulariseerd door miljardair Kylie Jenner is een van de beste nieuwe modellen van het adidas pharrell williams merk van 2018.

Exclusief ontworpen voor de dames, biedt het een slanker uiterlijk dan de retro-geïnspireerde Yung-1, terwijl het nog steeds een soortgelijk esthetisch scharnier draagt op zijn uitgebreide gelaagdheid en kleurblokkerende mogelijkheden. Bovenwerk van metallic goud met felroze en blauwe flitsen voor een uitgesproken vrouwelijk tintje.Vrouwelijke consumenten die op zoek zijn naar een nieuw stuk statement-schoeisel, zullen deze Falcon op 6 december aan hun collectie kunnen toevoegen van retailers over de hele wereld. vooraanstaand in het dameslevensstijlaanbod van het merk Trefoil in 2018, de adidas Falcon is geen [img]https://www.tgic-jp.com/images/n/adidas pharrell williams-541spy.jpg schoen die een breed scala aan zeer vrouwelijke kleurstellingen biedt.

Bitte Anmelden oder Registrieren um der Konversation beizutretten.

Ladezeit der Seite: 0.088 Sekunden

Letzte Beiträge

    Login